❤️در محبت خداوند، خود را تقويت كن❤️
"شما قصد بد براي من داشتيد، اما خدا قصد نيكو از ان داشت تا كاري كند كه مردمان بسياري زنده بمانند، چنانكه امروز شده است."( پيدايش٥٠: ٢٠)
چه داستان زيبا و پر بركتي يوسف در كتاب مقدس دَارد. پسر محبوب پدر، كه برادرانش ايشان. ا به اسماعيليان به عنوان برده مي فروشند، و اسماعيليان ايشان را به مصريان مي فروشند و در مصر مورد سختي و شكنجه قرار مي گيرد و در اخر به عنوان عزيز مصر نَفَر دوم مملكت مصر مي شود. و باعث نجات نتنها مصريان بلكه خود خانواده خود نيز مي شود. اين موضوع براي ما بايد مورد اهميت باشد، كه در زندگي مسيحي خود ممكن است كه دچار سختي ها و يا حملات فرواني از سوي دوست يا دشمن خود بشويم. اما بايد هميشه نيكوي و محبت خداوند مد نظر ما باشد. كه خداوند كنترل كننده تمام زندگي ما است. او از تمام نيازهاي ما اگاه است و مي داند كه من در كجا و به چه چيزي نياز دارم. مانند: "يوسف". خداوند از تمام نيازهاي يوسف خبر داشت و يوسف هم بر اين امر واقف بود كه خداوند او را رهانكرده است و با او است. ( اما خداوند با يوسف بود، و به وي محبت مي كرد.) (پيدايش٣١: ٢١)
بنا بر اين عزيزان به قدرت و محبت خداوند ايمان داشته باشيم و در هر حالت زندگي خود هميشه ايشان (خداوند) ايمان داشته باشيم.
"مي دانيم در حق انان كه خدا را دوست مي دارند و بر طبق اراده او فرا خوانده شده اند، همه چيز با هم براي خيريت در كار است." (روميان٨: ٢٨)
درباره این سایت